samsung galaxy a8

gardar fotos na conta de gmail

<< ver outro terminal
<< máis tutoriais de este terminal


paso 1 paso 1 paso 1


  • para gardar as fotos na conta de gmail tes que ter a conta configurada no teléfono

  • se non sabes como facelo mostrámoscho no titorial de configuración de conta Gmail

  • asegúrate de estares na pantalla de inicio premendo no BOTÓN CENTRAL


paso 2 paso 2 paso 2


  • despraza a pantalla de abaixo a arriba para acceder ás APLICACIÓNS


paso 3 paso 3 paso 3


  • preme na carpeta de GOOGLE


paso 4 paso 4 paso 4


  • preme en FOTOS


paso 5 paso 5 paso 5


  • a primeira vez que entras, terás que asignarlle os permisos á aplicación para acceder ás fotos do terminal

  • preme en PERMITIR


paso 6 paso 6 paso 6


  • preguntarache se desexas realizar copia das túas fotos e vídeos

  • o check en azul(1) indica que a opción está activa

  • por defecto, terás almacenamento ilimitado con copia das fotos en alta calidade e as fotos sincronizaranse unicamente cando esteas conectado a unha rede wi-fi

  • poderás cambiar estes parámetros en calquera momento

  • preme en LISTO


paso 7 paso 7 paso 7


  • a aplicación xa está preparada para sincronizadar todas as fotos que teñas na carpeta da cámara

  • este proceso levará máis ou menos tempo en función da cantidade de fotos e vídeos que teñas no móbil, así como da velocidade da túa conexión wi-fi. Ten paciencia

  • ten en conta que non todas as carpetas da GALERÍA se sincronizarán por defecto

  • todas as fotos e/ou carpetas que presenten o símbolo da NUBE TACHADA(1), non están sincronizadas

  • para configurar as fotos que queres ter sincronizadas, preme no botón de MENÚ CONTEXTUAL


paso 8 paso 8 paso 8


  • preme en AJUSTES


paso 9 paso 9 paso 9


  • preme en CREAR COPIA DE SEGURIDAD Y SINCRONIZAR


paso 10 paso 10 paso 10


  • asegúrate de que o check de CREAR COPIA DE SEGURIDAD Y SINCRONIZ. está na posición en azul(1), o que indica que está activado

  • preme en CREAR COPIA DE SEGURIDAD DE LAS CARPETAS DE.


paso 11 paso 11 paso 11


  • a carpeta da CÁMARA estará sempre sincronizada

  • selecciona que outras carpetas queres ter sincronizadas(1)

  • os checks en azul indican que están activas

  • preme na tecla de RETROCESO para saír